Medlemmar

Inloggning för medlemmar

Jag har glömt mitt lösenord!

Glömt lösenord

Tillbaka till inloggning
Letar du efter en stadig sexuell relation eller bara en snabbis? Vi matchar dig!

ENDAST IDAG FRI ÅTKOMST FÖR MÄN

Skynda! Besvara ett par korta frågor så att vi kan koppla samman dig med dina bästa matchningar.
Du får omedelbar GRATIS tillgång till sidan! Obs! Detta erbjudande gäller endast i minuter!

1 2 3 4

Din profil har skapats!

En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress:

Kontrollera om du har fått e-mailet

Kontrollera eventuellt din skräppostmapp

2684 personer Gillar detta - 5 av 68 reaktioner

Tilda Bergström
Jag kan inte välja, hjälp! Det är en lyx som är det enda lilla problemet med denna sida, annars kan jag inte hitta några fel med den. Den fungerar bra, är välorganiserad och jag har märkt att massa människor håller med mig eftersom sååå många som vill kontakta mig. Åh en sak till, om det finns några män som vill ha en trekant så tänk på mig *blink* *blink* xxxx
· 16 ·
Robert Sundberg
Va uppmärksamma killar, om du letar efter en relation eller något långsiktigt kan du bli besviken. Det kan hittas här, men de flesta av kvinnorna här vill va otrogna, ha one night stands eller sexdejter. Inte för att jag personligen har något problem med det :) men bara så att ni vet. Förresten så visste jag inte att det fanns så många kåta slynor där jag bor, jag behövde inte leta mycket längre för en date ;) success boys!
· 28 ·
Helena Johansson
Sååå spännande... ikväll hade Jag min första blind date. Jag var ganska nervös men lyckligtvis var han mycket rar mot mig. Vi hade redan chattat en del, men det är alltid svårt att säga hur saker och ting känns när man träffas på riktigt. Glad att det var inte en besvikelse, tvärtom!
· 5 ·
Thomas Eriksson
Hej Mikael, jag kan förstå din reaktionen. Jag tänkte samma sak i början men inget vågat ingenting vunnit va? Jag sitter här med en fullproppad @#! dagbok, det är hur många meddelanden jag får här - jag kan planera långt in i framtiden HAHAHA, det finns så många att välja mellan. Du behöver inte sitta och rulla tummarna efter att du registrerat dig hos Mognaflirt.com
· 12 ·
Mikael Frisk
Hmmm jag kan inte se skogen som bara träd längre, eller snarare... på grund av alla dessa heta brudar (sorry damer) kan jag inte längre se vem som är seriös och verkligen letar efter en partner. Jag har haft många tidigare dåliga erfarenheter, är det någon här med en positiv erfarenhet av denna flirtclub?
· 3 ·